Folk Lab Hallunda

Folk Lab Hallunda är en del av Hallunda Folkets Hus och Folk Lab (Länk). Vi riktar oss för närvarande till barn och ungdomar i Botkyrka området. Vi har våra lokaler där gamla stjärnan (fd. fritidsgård) en gång var.
Vi jobbar kontinuerligt med att hitta och skapa aktiviteter för barn och ungdomar under hela året. Vi samarbetar även med andra verksamheter för att skapa något för barn och ungdomar.

De första höst-kurserna är ute. Anmäler er redan nu!

Det är få platser per kurs.

Följ off på våra social medier

Öppna event

Sommarlov

17/06 till 26/07
Kl 12:00 till 17:00

Vi är Botkyrka

25/08
Kl 12:00 till 16:00

Höstlov

28/10 till 01/11
Kl 12:00 till 15:00

Kommande Kurser

Vad är ett Folk Lab?
Folk Lab är ett koncept (och experiment) för en ny typ av mötesplats med fokus på kreativ digital folkbildning & meningsfullt skapande. Människor från alla delar av samhället ges tillgång till en flora av verktyg och maskiner inom digital produktion såsom designprogram, laserskärare, vinylskärare och 3D printers.

Vi på Folk Lab lever med övertygelsen att ett demokratiskt och hållbart samhälle också bör ge fri tillgång till digitala produktionsmedel och kompetens i digitalt skapande. För den som kontrollerar skapandet av ny teknik och kultur är också den som styr vår samtid.

Sociala medier

Kontakta oss

Du kan nå oss lättast genom mail

folklabhallunda@gmail.com

Vi på Folk Lab Hallunda är öppna för att hitta samarbeten och jobba med andra partner inom projekt. Vi kan vara en liten del av projektet eller vi hjälper till att styra upp projektet. Vi är öppna för förslag och vill hitta den enklaste lösningen för alla inom projekten.

Följ off på våra social medier